great expectations.

great expectations.

2011. október 12., szerda

véletlenek márpedig.

az ilyeneknek még én sem tulajdonítok (túlnagy) jelentőséget, egyszerűen csak szeretem, amikor mindenki egyszerre kattan rá egy-egy zenére (most agnes obel folyik ismerősök és ismeretlenek csapjából is, aki nálam is új szerelem), vagy ha arra jövök haza a doboz amerikaipalacsintával, amit e.vel gyártottunk, hogy anyukám is pont palacsintát sütött, még a csokipuding és a tejszínhab is ki van készítve az asztalra. vagy ha m. éppen azt a stratégiai pillanatot használja ki az újbóli csábításra, amikor előtte gondolkodtam rajta a hétvégi nyünnyögések közepette.
amióta elmentek messziföldre, és tudom, hogy nem lehetnek ők, azóta egyébként folyton a barátaimat vélem felismerni az emberekben. főleg b.t, őt nagyjából minden nap látom, de j.nak is többször megörültem már a múzeumkörút környékén. pedig egyelőre még csak heti egyszer járok a pszichiátriára, mi lesz velem később.

önbizalomnövelésre pedig mindenkinek melegen ajánlom a váciutcát. ott vannak a világ leghipercukibb külföldi középkorú pasijai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése