great expectations.

great expectations.

2014. július 5., szombat

hogy mennyire mély bilibe lógattam megint bele a kezem, és önszántamból, kit hibáztathatnék, magát a kezemet mégiscsak nívón aluli lenne.
szóval, nő balra el, férfi jobbra el. vagy nem is. nő balra el, férfi egyhelyben toporog (aka várja a csodát), függöny le, második felvonás vége.

tárt karokkal várom a jövőt.



4 megjegyzés:

  1. a nős pasi továbbra is nős, és mindennemű másra történő utalás ellenére az is marad. én meg eddig bírtam, azt hiszem.

    VálaszTörlés
  2. :( sajnálom, tényleg. (én csak hasonlóban jártam egyszer, három hónapig bírtam, és milyen rohadt jól tettem, hogy nem tovább! nem volt egyszerű, de sikerült, és sokkal később is még ő akart, még ő keresett, még ő bánta* - olyankor még erősebbnek kell lenni.) menni fog! (*és egy hete együtt iszogattam vele, milyen vicces az élet, nem tudhatod még, ki mit ad hozzá az életedhez)
    ölelés

    VálaszTörlés
  3. de kedves vagy! :) egy szakítási kísérleten már túl vagyok (sose gondoltam volna, hogy leszek ilyenben - sem, hogy harmadik legyek, sem, hogy kísérelgetnem kelljen a szakítást), akkor nem tudtam elég erős lenni, ő pedig egyáltalán nem segített. most erősebb vagyok, érzem, és emiatt ahhoz is volt erőm, hogy őszintén tudjam tőle kérni, hogy tartson tiszteletben és engedjen el, hagyjon túl lenni. köszi a biztatást, remélem, te jobban/jól vagy!

    VálaszTörlés