great expectations.

great expectations.

2014. március 15., szombat

így jár, aki már megint azt hiszi, hogy napelemmel működik, és az ügyelet után, másfél hónap sporttalanság után két kört fut a margitszigeten. naná, hogy ugyanazzal a szintidővel, mint amikor minden másnap lefutotta ugyanezt a távot. a hülye napfényevő libája.
féltizenegytől pedig senki ne merészkedjen az europark környékére. volán lesz a kezemben.

5 megjegyzés:

  1. és a vekerlén köröztél a kis utcácskákban? egy renault mégane-val?:)

    VálaszTörlés
  2. valami nagyobb darabbal köröztem (opel astra talán), de tényleg a wekerlén! jelentem, még a másfél óra végére is maradtak homályos pontok a kuplunghasználat tekintetében. ja, meg hogy nekem kell tekerni a kormányt. meg indexelni. meg sebváltani. NONSZENSZ. :) csütörtökön megyek megint.
    neked hogy megy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sehogy, mert most pihentetem a dolgot, keresnem kell új tanárt, ugyanis a saját vekerlés darabom kiakasztott (idegbajos volt) így kirúgtam:)

      Törlés
    2. na az én bácsim (jójó, késői középkorban járó úriemberem) türelmes, monoton hangon sokat beszél (amit én meg se hallok a koncentráció miatt), és ha az én bénázásomra nem húzta fel magát, akkor semmire. csigavér suli különben, ha gondolod, megadom a nevét-számát privátim. :)

      Törlés
    3. én is ott vagyok :) nos, akkor mázlid van, mármint, ha türelmes. én most inkább olyat keresek majd aki közelebb tevékenykedik a munkahelyemhez (váci út vége), mert minden alkalommal majd' egy órát bumlizni a Határ útig annyira nem süti. de köszönöm szépen!

      Törlés