great expectations.

great expectations.

2015. július 7., kedd

ja, viszont brékingnyúz: nem tudjátok, hol lehetne szép (és nem vészesen megfizethetetlen) ruhát venni esküvőre? és tényleg tilos fehéret (vagy a fehér bármely árnyalatát) magamra vennem? annyira analfabéta vagyok az ilyenekben.
köszcsi.

9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. sőt, feketét és pirosat sem hordhatsz. (utóbbit én sem értem, de gondolom, valami olyasmi hogy nem szabad túlragyogni a menyasszonyt.)

    VálaszTörlés
  3. nemaaaaar! akkor tenyleg muszaj lesz beszereznem vmit, mert kb csak fekete es piros ruham van. hogy utalom en ezeket az iratlan szabalyokat...

    VálaszTörlés
  4. B.Pesten laksz? Én nem régen voltam esküvőn, szintén ruhaproblémákkal és persze miután vettem egyet fedeztem fel egy helyet a Keleti környékén. Olcsó és szolid ruhákkal van tele. Aktuális még a kérdés? Ha igen, írom pontosabban. Pirosat szerintem ugyanolyan elven nem lehet, mint fehéret, mert ugye a menyecske ruhája a menyasszonynak meg piros.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. koszikoszi mindenkinek a tippeket, mar lezajlott a nagy esemeny, es mivel rajottem, hogy illene legalabb wcpapir tartot meg hasonlokat vennem a lakasba, kenytelen kelletlen egy regi rongyomat huztam magamra. nade majd legkozelebb!

    VálaszTörlés